Hírlevél feliratkozás

Keresés

Fotó: Anikó Fotó

Schmöltz Margit: Vásároljon valóságot! Promóció

Utó-pia valóság-szofver Kinek javasoljuk: politikailag érzékeny uraknak, akik sosem vetették meg az alkoholt.

Szeretne nyugodt nyugdíjas éveket biztosítani szeretteinek? Túl sok idejét emészti fel, hogy fel kell őket hívnia? Arra vágyik, hogy idős szülei boldogan töltsék életük alkonyát? Ma már ez nem csupán álom! Cégünk segítségével megvalósíthatja.

Bizonyára Önök is tapasztalták, hogy a Health 3.0 már szinte 100%-os biztonsággal képes felügyelni hozzátartozóink vérnyomását, mosdóhasználati idejét, koleszterin- és vércukor-szintjét, körömnövekedési gyorsaságát. Az igényeseknek az anyagi biztonság megteremtése sem jelent gondot, az előttünk járó generáció mégis boldogtalan. Úgy érzik, nem teljesültek a vágyaik, a világ nem úgy halad, ahogyan ők elképzelték, így hiába gondoskodunk róluk, számukra semmi sem tökéletes? Ennek mától vége! Akár már most megrendelheti időseknek szóló valóság-szoftvereink bármelyikét, és nincs többé sírdogáló nagymama, zsörtölődő nagypapa.
Rendelje meg még ma! Az Ön kuponkódja a 30%-os kedvezményhez: HCS567.

Diploma és karrier valóság-szoftver

Kinek javasoljuk: középosztálybeli értelmiségi hölgyeknek, akik szeretnék megőrizni szellemi frissességüket
Ez a szoftver bármelyik nagymamának elég fotót kínál az érettségiző, diplomát átvevő, tudományos és/vagy üzleti konferenciát tartó gyerekekről, unokákról. Napi rendszerességgel örvendezteti meg a nagyszülőt szavalóversenyen fellépő, díjat átvevő, külföldön körutazó rokonok képeivel. Külön rendelhető mellé extra képeslap-, és ajándékküldő szolgáltatás, amely az adott témához, utazáshoz illő tárgyi meglepetésekkel is megajándékozza hozzátartozónkat. Nincs nagyobb öröm a nagyinak annál, ha az unokája poncsót küld neki Mexikóból, vagy egy szép legyezőt Japánból. Mi ezt mind megszervezzük Ön helyett, Önnek csak fogadnia kell a nagyi boldog telefonhívásait. Gondoskodunk arról is, hogy koncerteken, színházi videókon és eljegyzési híreken kívül más ne jelenjen meg a nagyi képernyőjén, ezzel garantálva nyugodt időskorát. Miért terheljük felesleges gondokkal szeretteinket?
Akciónk holnap már nem érvényes! Rendelje meg még ma! Az Ön kuponkódja a 30%-os kedvezményhez: HCS567. Ha nem akarja minden héten hívogatni a nagymamát, vagy nincs ideje látogatni, ez a csomag éppen Önnek való!


Szép kilátások valóság-szoftver

Kinek javasoljuk: bármely 75 feletti idős embernek
Akció! A Szép kilátások valóság-szoftvert most ajándékba adjuk, ha egy másik szoftverrel együtt rendeli meg!
Ezzel a szoftverrel sosem lehet melléfogni, mindig garantáltan örömet okoz. Melyik nagymama ne szeretne édes fotókat kapni az unokájáról, amint éppen virágot szed vagy cuki állatokat simogat? A nagyszülő keresési szokásainak ismeretében választjuk ki, melyik háziállatot szerkesszük az unoka fotójára, milyen virágból kötött csokrot tegyünk a kezébe. Ha ezt a szolgáltatásunkat választja, biztos lehet benne, hogy a nagyi naponta legalább háromszor kiált majd fel elragadtatottan: Jajj, de édes! Megható versek, szívet melengető tájképek és tökéletesen berendezett lakások fotói tartoznak még a csomagba, következetesen kiszűrve a valóságtartalmakat (pl. szegénység, adózás, faji megkülönböztetés, infláció)
A szoftver automatikusan törli a ráncokat, az ősz hajszálakat a képernyőn megjelenő bármilyen fotóról, videóról. Testesebb felhasználók esetén a derékméret illetve a tokaforma korrekciójára is ügyel.
Ha még ma megrendeli a HCS567 kuponkóddal, akár kitalált unokák születésével is megörvendeztetjük!

Utó-pia valóság-szofver

Kinek javasoljuk: politikailag érzékeny uraknak, akik sosem vetették meg az alkoholt.
Ez a szoftver elhiteti fogyasztóival, hogy a politikai helyzet nagyszerűen alakult az országban! Napi rendszerességgel közvetít híreket színvonalas egészségügyről, emelkedő nyugdíjakról, példaértékű oktatásról, és magas tanári fizetésekről. Minden héten új képsorokkal mutatja be, milyen előremutató fejlesztések zajlanak az országban. Kérésre a hírlevelek témakörök szerint bővíthetők, így a focis nagypapa stadionépítéseknek örülhet, a kerékpározó biciklis utak avatásáról kap híreket. A hitelesség kedvéért postai szórólapokkal lepjük meg az időseket, amelyek a hírekben látottak valóságtartalmát alátámasztják. Igény szerint távoli rokon e-mailben, képeslapon (opcionális), szintén megerősítheti a kizárólag az Ön figyelmessége nyomán felépített valóságot, és ma már ez nem is kerül sokba! Az Utó-pia csomagban a kormány nevében minden pénteken ajándék sört is küldünk tizennegyedik havi nyugdíj helyett, így garantáltan elégedett lesz a nagypapa, ha Ön ezzel a csomaggal lepi meg.
Ne felejtse el még ma megrendelni valamelyik szoftverünket a HCS567 kuponkóddal!
Vásároljon valóságot!

Promóciónk csak ma érvényes, el ne szalassza! Nem kell értékes szabadidejét idős rokonaira pazarolnia, ha valóság-szoftvereinkből válogat.
Két szoftver együttes megrendelése esetén kedvezményt adunk, kérésre együtt élő idősek esetében a valóság-szoftvereket összehangoljuk! De csak egymással, nem a valósággal!

 

 

Schmöltz Margit 1972-ben született Esztergomban. Regényeiben a művelődés története, az orvoslás históriája mellett a női sorsok kapnak szerepet. Íróként az idő, az emlékezés és a párhuzamos igazságok kérdése foglalkoztatják. A Történelmiregény-írók Társaságának alelnöke, az esztergomi Balassa Bálint Társaság tagja.