Hírlevél feliratkozás

Keresés

Fotó: Bán-Horváth Attila

Eki, eki, bőrdzseki – Grádics műhelynapló VI.

Túl vagyunk a járvány ki tudja már hányadik hullámán, közben kitört egy háború, és mindenféle pátosz nélkül, de én még fel is nőttem közben. Ennek nyilván semmi köze a programhoz, de valahogy a legsérülékenyebb, leginkább túlfeszített időszakomban talált meg a Grádics.

Bővebben ...

Fotó: Bán-Horváth Attila

A busa fejek találkozója – Grádics műhelynapló V.

Rövid próbálkozás után megszűnök őrült tudósnak kinézni, így a perceken belül kezdődő Grádics előtt épp van időm bedobni pár falatot. Még jó, hogy röpke hat órán át tartó Zoomolás következik, aminek során ennél azért jóval komolyabb problémákról eshet majd szó.

Bővebben ...

Fotó: Bán-Horváth Attila

Itt és Most – Grádics műhelynapló IV.

A többség úgy érez, ahogy én: a típushibák felismerése segít a további önálló munkában is, minőségi változásról számolnak be. Szinte túlzásnak érzem a visszajelzéseket, mintha fizetett hirdetést látnék. Ha esik is szó dilemmákról, nehézségekről, a közös munka hasznosságát senki nem vitatja.

Bővebben ...

Fotó: Mécs Anna

A dinamikus műhely ‒ Grádics műhelynapló III.

A közös olvasások világossá teszik, mennyi mindent hozzá tud tenni egy-egy (vagy több) érzékeny, de kritikus olvasó, másrészt a problematikus részek megbeszélése arra edz, hogy ha írás közben nem is, az újraolvasás és a szerkesztés során nekünk is feltűnjenek majd a típushibák.

Bővebben ...